Bröllopsfotograf i Östersund, Åre Jämtland

 

 

Jag är Natalie Salomons, en bröllopsfotograf som älskar att föreviga bröllop. Det jag vill fånga är berättelsen och dagen, precis som den var – förpackad fantastiskt vackert. Letar du bröllopsfotograf? Jag är baserad i Östersund och Åre men kan kan naturligtvis resa vart som helst för er fotografering. Välkommen till min hemsida!
 


Stefan & Jennie

Bröllopssagan Copperhill Mountain Resort Åre 2018.08.25


Marcus & Sandra

Bröllopssagan Östersund 2018.10.13


 


Storytelling genom fotografier faller sig naturligt för mig. Att berätta sagan om en händelse, en bröllopsdag, genom bilder är något jag är passionerade för. Att på en bild fånga känslorna mellan dig och din blivande, hur mycket ni älskar varandra i just detta ögonblick, är mitt viktigaste mål. Genom fotografierna visar jag delarna av berättelsen, som du kanske har missat, ger dig möjlighet att visa saknade gäster just hur det var, och viktigast av allt, ger dig ett sätt att behålla dina minnen av den största dagen i ditt liv: denna dag då du gifte dig med din bästa vän, din soulmate. Dagen kommer att vara en virvelvind av aktiviteter och känslor, av skratt och tårar, känslor och glädje. En dag full av stunder, borta på ett ögonblick. Att ha möjligheten att återuppleva denna dag igen och igen, varje gång du tittar på dina bröllopsbilder kommer att ge dig så mycket glädje. På din årsdag, 10 år från nu och när dina barnbarn snubblar på bröllopsalbumet kan du dela er saga och känna igen hur det kändes i detta ögonblick, på denna dag och för alltid.
 

 


Hervé & Pernilla

Bröllopssagan Copperhill Mountain Resort Åre 2018.07.28


Michéll & Josephine

Bröllopssagan Laxviken 2018.07.21


 

 
En bröllopsfotograf har erfarenheten av dagen och har en känsla för när de viktiga ögonblicken som händer under dagen kommer att ske och kan då fokusera på att leta efter de mindre fast också viktiga händelserna, de små detaljerna som gör dagen personlig for er, dock utan att missa de stora händelserna, så att du och din blivande får en komplett saga. En bröllopsfotograf är rutinerad och kan flytta sig runt på ett ej störande sätt och ge dig olika perspektiv och översikt av dagen i bilderna. Den har självförtroende och personfärdigheterna för att få dig att känna dig avslappnad fast du inte tycker om att vara framför kameran så att bröllopsporträtten, som du får, är de bästa bilderna av er, någonsin.

Jag lovar bilder ni älskar, att ni känner igen er i och att ni är transporterad tillbaka till detta ögonblick när ni sa till varandra, jag älskar dig.

Välj mig till att berätta om er saga.

 

 


Fredrik & Katarina

Bröllopssagan Copperhill Mountain Resort Åre 2017.09.23


Sofie & Emil

Bröllopssagan Vallbo Februari 2017

Vill du har mer information? Kontakta mig så återkommer jag med mer info. Glöm inte att skriva bröllopsdatumet och ort. Jag ser framemot att höra från er!

a