Paket 5

Fotografering
5 st. högupplösta digital bilder
20 % rabatt på ytterliga bilder/produkter

1995 kr


Paket 8

Fotografering
8 st. högupplösta digital bilder redigerade med största omsorg
30 % rabatt på ytterliga bilder/produkter

2995 kr


Paket 0

Fotografering
Efterbeställning av bilder/produkter

995 kr

I alla paket ingår ett digitalt webbgalleri där man kan titta på bilderna i lugn or ro
och välja ut de bilder ni vill ha. Naturligtvis kan man köpa flera bilder 🙂

Digitala bilder

 

Högupplösta bildformat

Digitala bilder är levererad i högupplösta digitalformat som erbjuder möjligheten att trycka själv i den storlek man önskar (upp till 40×50). Bilderna är extra redigerad för jämna ut bakgrunden och fixa/ta bort distraktioner*.

395 kr/st.

Lågupplösta bildformat

Samtliga bilder i galleriet levererad i lågupplösta digitalformat som är bra för delning på sociala media eller att ha på telefongalleriet. De är lätt redigerade för färg, kontrast och exponering. Bilderna är ej tryckbar, levererad 600px på längsta sidan med fotografens vattenstämpel.

995 kr

 

Särskilt Redigering

Om ni har särskilda önskningar för redigering tillkommer en tim-avrode på 400 kr/timme med en minst debitering på 100 kr enligt överens.

Galleriet

Några dagar efter fotografering kommer ni få en online lösenordskyddat bildgalleri för att se och beställ bilder ifrån. Detta galleri har öppet i 10 dagar. Efter galleriet har stängts arkiveras galleriet. Om ni hinner inte att beställa kan ni boka en tid med mig så kan jag hjälpa er eller kan vi återställa galleriet. Vid hämtning och återställning av galleriet tillkommer en avgift på 200 kr.

Betalning

Betalning av beställning sker via faktura med 10 dagars betalningen eller SWISH. Ingen produkt eller digitalbild levereras förrän full betalning har erhållits.

Boka en tid?

Skicka en förfråga till mig så återkommer jag till dig med olika tidsförslag.