PRIS-MENY

Vad kul att ni är har! När jag fotografera mitt mål är att fånga ögonblicken, äkta reaktioner och känslor så ni få bilder ni älskar! Fotografering ska vara rolig och avslappnande med bilder som visar just hur mycket ni älskar varandra med  äkta reaktioner och leenden.

Här ser ni hur mycket det kostar och lite mer information.

 

 

 

PAKET


En bild

Fotografering
1 st. högupplöst digital bild

 

1345 kr

Fyra bilder

Fotografering
4 st. högupplösta digital bilder
10 % rabatt på ytterligare bilder/produkter

2295 kr

Sju bilder

Fotografering
7 st. högupplösta digital bilder
15 % rabatt på ytterligare bilder/produkter

2995 kr

Tio bilder

Fotografering
10 st. högupplösta digital bilder
20 % rabatt på ytterligare bilder/produkter

3795 kr

 

 

A-LA-CARTE


Fotografering med efterbeställning  |  995 kr

I alla paket och fotograferingar ingår ett digitalt webbgalleri där man kan titta på bilderna i lugn or ro
och välja ut de bilder ni vill ha. Utvalde bilder är redigerade med största omsorg.

 

Digitala bilder

Högupplösta bildformat

Digitala bilder är levererad i högupplösta digitalformat som erbjuder möjligheten att trycka själv i den storlek man önskar (upp till 40×50). Bilderna är extra redigerad för jämna ut bakgrunden och fixa/ta bort distraktioner*. Lågupplösta digitalformat bild följa med köpet.

350 kr/st.

Lågupplösta bildformat

Samtliga bilder i galleriet levererad i lågupplösta digitalformat som är bra för delning på sociala media eller att ha på telefongalleriet. De är lätt redigerade för färg, kontrast och exponering. Bilderna är ej tryckbar, levererad 600px på längsta sidan med fotografens vattenstämpel.

995 kr

Framkallning

Om ni önskar större storlek eller canvas/monterad bilder kan ni hör av er för särskilda prisuppgifter.

9×13, 10×15, 13×18          95 kr
15×21 (A5)                       125 kr
18×24                               175 kr
21×30 (A4)                     225 kr
24×30                             250 kr

Bilderna är extra redigerad för jämna ut bakgrunden och fixa/ta bort distraktioner* och är levererad tryckte på premium matt fotografiskt papper

 

 

 

INFORMATION


Fotograferingen

Fotografering tar 30-45 minuter så har vi gott om tid för olika miljöer i bakgrund samt olika poseringar. Vissa känner sig nervös inför kameran så denna tid hjälper er att koppla av framför mig och kameran. Fotografering ser i den miljö ni känner er mest bekväm med: utomhus, hemma hos er eller på en annan plats ni väljer. Om ni vill ha tips för platser kan jag hjälpa med det!

Efter fotografering plockar jag ut de bästa bilder (ca. 30-40 st.) och gör en lätt redigering för färg, kontrast och exponering. Ni få ett bildgalleri online som ni kan titta på/beställa bilderna i lugn och ro hemma. Jag erbjuder både framkallning samt digitala filer (för själv framkallning). Om ni har en särskild önskemål som syns inte här, hör av er så kan jag ordna priser.

Galleriet

Några dagar efter fotografering kommer ni få en online lösenordskyddat bildgalleri för att se och beställ bilder ifrån. Detta galleri har öppet i 14 dagar. Efter galleriet har stängts arkiveras galleriet. Om ni hinner inte att beställa kan ni boka en tid med mig så kan jag hjälpa er eller kan vi återställa galleriet. Vid hämtning och återställning av galleriet tillkommer en avgift på 300 kr.

Betalning

Fotografering och beställningen faktureras med 10 dagars betalningsvillkor efter att beställningen mottagits. Betalning med SWISH accepteras. Ingen produkt eller digitalbild levereras förrän full betalning har erhållits.  Digital produkter levereras via en länk till er epost adress. fysiska produkter levereras direkt hem till dig med posten.

Ytterligare Avgifter

Helgfotografering: Fotografering på helgen eller röda dagar tillkommer en avgift på 595 kr.

Särskilt Redigering: Om ni har särskilda önskningar för redigering tillkommer en tim-avrode på 400 kr/timme med en minst debitering på 100 kr enligt överens.

BILDPRODUKTER


Digitala bilder
Högupplösta digitala bilder är en fil ni få hemma på datorn. Den är tillräckligt upplöst att man kan beställa tryckta kopior själva antingen att gå in på en fotobutik eller använda en online fotobutik, exempelvis smartphoto.se eller crimson.se.

Lågupplösta digitala bilder är också bildfiler ni få hemma på datorn dock de har inte tillräcklig information i de för att producera bra och skarpa bilder. Bilderna tryckte på dessa filer är antingen väldig små typ 2×3 cm eller suddig om man välja att trycka de större. Deras syfte är att användas för skärm och delning på sociala medier.

Framkallning på fotografiskt papper
Utskrifter på professionellt fotografiskt papper består av en papperskopia som har täckts med en ljuskänslig emulsion.  Vanligaste storlekarna är 10×15, 13×18, 18×24, 24×30, 30×40, 40×50, 50×70 cm.

När man börja att komma upp i den större storleken (24×30, uppåt) levereras bilderna monterad på kartong och laminerad för att skydda dem mot veck, UV-strålar, fingeravtryck och fuktighet. Prisuppgifterna lämnas vid efterfrågan.

 

Boka en tid?

Skicka en förfråga till mig så återkommer jag till dig med olika tidsförslag.