Fotografering  |  495 kr

45 minuter
kvällsbokning 595 kr | på helgen 795 kr
2 timmar nyfödd fotografering | tillägg 500 kr

 

Digitala bilder

 

Högupplösta bildformat

Digitala bilder är levererad i högupplösta digitalformat som erbjuder möjligheten att trycka själv i den storlek man önskar (upp till 40×50). Bilderna är extra redigerad för jämna ut bakgrunden och fixa/ta bort distraktioner*.

1 st.   695 kr
3 st.   995 kr
6 st.  1 995 kr
10 st. 2 995 kr

Lågupplösta bildformat

Digitala bilder är levererad i lågupplösta digitalformat som är bra för delning på sociala media eller att ha på telefongalleriet.
Filerna är ej tryckbar. 10 st. ingår i fotograferingsavrode.

Samtliga bilder i galleriet (30+ stycken)
500 kr

 

Redigering

 

Högupplösta bildformat

Samtliga bilder är lätt redigerad för färg, konstrast och skarpa. Högupplösta digital filerna har en extra omgång av redigering för att fixa eller jämna ut bakgrunden och alla distraktionerna tas bort enligt fotografens ide av vad är distrahering.

Lågupplösta bildformat

Samtliga bilder är lätt redigerad för färg, konstrast och skarpa.

Om ni har särskilda önskningar för redigering tillkommer en tim-avrode på 400 kr/timme med en minst debitering på 100 kr enligt överens.

Galleriet

Några dagar efter fotografering kommer ni få en online lösenordsskyddat bildgalleri för att se och beställ bilder ifrån. Detta galleri har öppet i 10 dagar. Efter galleriet har stängts arkiveras galleriet. Om ni hinner inte att beställa kan ni boka en tid med mig så kan jag hjälpa er eller kan vi återställa galleriet. Vid hämtning och återställning av galleriet tillkommer en avgift på 200 kr.

Betalning

Betalning för fotografering sker på plats via SWISH eller kontant.
Betalning av beställning sker via faktura med 10 dagars betalningen eller SWISH. Ingen produkt eller digitalbild levereras förrän full betalning har erhållits.

Boka en tid?

Skicka en förfråga till mig så återkommer jag till dig med olika tidsförslag.